Jauns Izpārdošana
Jaunu WFH-204B Ultravioleto Analyzer Lampas UV Testeri Patiesu Soma Lab Eksperimenti Vielas, Olbaltumvielu Nukleotīdu Narkotiku Ražošanu, Izmantošanu, Skatīt lielāku

Jaunu WFH-204B Ultravioleto Analyzer Lampas UV Testeri Patiesu Soma Lab Eksperimenti Vielas, Olbaltumvielu Nukleotīdu Narkotiku Ražošanu, Izmantošanu,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€109.60

-32%

€163.58

Kopīgot

Vairāk informācijas

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

WFH-204B Portatīvo Ultravioleto Analyzer Lampas UV Patiesu Soma Zinātniskos Eksperimentos Vielas, Olbaltumvielu Nukleotīdu Narkotiku Ražošanu

A,Izmantojiet:

1, darba zinātnisko eksperimentu, ir nepieciešams, lai atklātu daudz no galvenajām vielām, piemēram, olbaltumvielām, nukleotīdu, utt..

2, narkotiku ražošanā un pētniecībā var izmantot, lai pārbaudītu hormona alkaloīdi, vitamīni un citas lauksaimniecības produkcijas luminiscences narkotiku kvalitātes, tas ir īpaši piemērots plānslāņa hromatogrāfiju, papīra slāni analīze plankumi un atklāšanu.

3, krāsošanas pārklājumu, gumijas, naftas, ķīmiskā rūpniecība, nosakot dažādus luminiscences materiālu, luminiscences indikators un piedevām, atšķirīgo dažādu veidu jēlnaftas un gumijas izstrādājumi.

4, tekstilizstrādājumu ķīmiskās šķiedras var izmantot, lai noteiktu dažādas izejvielas, piemēram, vilnas, zīda, sintētisko šķiedru, kokvilnas, sintētisko šķiedru, un var pārbaudīt kvalitāti gatavu produktu.

5, graudu, dārzeņu, pārtikas departaments var pārbaudīt, toksīnu, piemēram, (piemēram, dzeltena aspergillin utt.) pārtikas piedevas, un grozījumiem, dārzeņi, augļi, kakao pupiņu tauki, šokolāde, tauki, medus, cukura, olas un citas kvalitātes.

6, ģeoloģiskie, arheoloģijas un citas struktūrvienības var spēlēt dažādas minerālvielas, lai noteiktu autentiskumu artifacts.

7, ar policijas pārvalde var pārbaudīt ar pirkstu zīmēm, nosakot steganography rakstiski.

Divas Instrumentu struktūra:

Instruments sastāv no ultravioleto lampu un filtru.A funkcija strong254Nm un 365NM UV, var izmantot arī tajā pašā laikā, vienu reizi izmantoti divi viļņu garumi.

Mašīna ir priekšrocības, ar mazu enerģijas patēriņu, ar zemu siltuma un var tikt izmantots ilgu laiku, lielākā priekšrocība ir tā, ka to var atvērt un aizvērt, un tie var tikt izmantoti ilgu laiku.UV lampas izstaro gaismu, caur filtru, lai filtrētu redzamo gaismu, tādējādi nodrošinot spēcīgu fluorescences analysis254Nm un 365NM uv.

Trīs Galvenie tehniskie indekss :

Viļņa garums: 365nm,254nm

UV filtrs: 150 * 50mm

Barošanas avots: AC220V + 10% 50HZ

Svars:1Kg

12W

Četrās Izmantot un uzmanība:

1, pēc tam, kad savieno barošanas, atveriet "on / off" gaismas caurule,Var noteikt paraugs tiek ievietots gaismas novērošanu un analīzi, ja instruments ir novietots tumsā vai melnā maska gaismas, efekts ir labāks.

2, UV filtru un metāla objektiem nevar berzēt, ne ar spēku, virsmas būtu tīras un sausas, un bieži vien ar alkohola vai ēterī noslaucīt, novēršot filtrs pelēt.

3, uzņēmējam būtu jāizmanto, ultravioletā starojuma jāsaskaņo ar paraugu, lai novērstu iedarbību uz cilvēka ķermeņa, tas ir labākais, lai valkāt brilles, lai izvairītos no kaitējuma cilvēka ķermenim.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Tagi: luminiscences lampas caurule, mitten ziemas, narkotiku tests, testa zāles, narkotiku testeri, awv5, uv tests, testeri uv, olbaltumvielu sūkalu, testa tester vīriešu.

Datu lapa

UV jauda 5 (w)
Krāsu filtra izmērs 1500 * 50 (mm)
Piemērošanas Joma olbaltumvielas, nukleotīdi un tamlīdzīgi
Modeļa Numurs WFH-204B
Zīmola Nosaukums niusiwen
Ultravioletā starojuma viļņu garumos 254 365
Veids portatīvās UV analyzer

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu WFH-204B Ultravioleto Analyzer Lampas UV Testeri Patiesu Soma Lab Eksperimenti Vielas, Olbaltumvielu Nukleotīdu Narkotiku Ražošanu, Izmantošanu,

Jaunu WFH-204B Ultravioleto Analyzer Lampas UV Testeri Patiesu Soma Lab Eksperimenti Vielas, Olbaltumvielu Nukleotīdu Narkotiku Ražošanu, Izmantošanu,

Saistītie Produkti: